FSC KEURMERK PDF

The Forest Stewardship Council (FSC) is an international non-profit, multi- stakeholder organization established in to promote responsible management of. This website uses cookies to improve our website activity. Learn more I agree. FSC Nederland. FSC Nederland. FSC. Back; Waarom FSC? Back; 10 redenen. FSC stelt wereldwijde standaarden voor bosbeheer op, met daaraan gekoppeld een keurmerk. Basis voor deze standaarden, die per land of.

Author: Taushakar Zolorg
Country: Iraq
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 18 December 2013
Pages: 65
PDF File Size: 6.23 Mb
ePub File Size: 13.17 Mb
ISBN: 320-4-16063-163-3
Downloads: 15298
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nam

Op de site van FSC staat het kekrmerk FSC stelt wereldwijde standaarden voor bosbeheer op, met daaraan gekoppeld een keurmerk. Basis voor deze standaarden, die per land of regio verder worden uitgewerkt, zijn de 10 FSC-principes voor goed bosbeheer. Als boseigenaren zich aan de FSC standaarden houden kan hun bos worden gecertificeerd.

  DESCARGAR EL CABALLERO DELA ARMADURA OXIDADA ROBERT FISHER PDF

FSC ISO Logo Vector (.AI) Free Download

Onafhankelijke controleurs zien ksurmerk op naleving van de regels. Mijn huisstijl laat ik voortaan drukken met FCS-keurmerk. Uw drukker moet gecertificeerd zijn om uw huisstijl te mogen voorzien van dit keurmerk.

Dit certificeren wordt gedaan door onafhankelijke certificeerders. Goed, uw nieuwe huisstijl is klaar voor druk en uw drukker is gecertificeerd om het keurmerk op uw briefpapier of nieuwsbrief mee te drukken.

Dan komen we aan bij de papiersoort. Het type label dat gebruikt moet worden is afhankelijk van de samenstelling van het papieren product.

Forest Stewardship Council

Binnen dit label zijn vijf varianten. Maar FSC zegt niets over de technische kwaliteit van hout of papier.

Ook stelt het geen eisen aan het productieproces van papier bijv. Het is een herkomstlabel, wat dus alleen iets zegt over waar het hout vandaan komt. Het is dan ook hopen dat deze keurmerken snel tot het verleden behoren. Deze en meer informatie over FSC vindt u op de site: Portfolio Infographic Designer Blog Blobs!

  CHRISTIAN METZ EL SIGNIFICANTE IMAGINARIO PDF

Blog De beste promotie voor een volhoudbare samenleving.

FSC Public Search

Waarom kiezen voor FSC? Posted at 12 juni By: Leave a Comment Klik hier om je antwoord te annuleren.

Name required Mail will not be published required Website. Posted on 13 december We hebben een winnaar! Posted on 21 november Tweets Tweets by Get2Better.

Our Address Broekakker 17, Breda Phone: