DESEN TEHNIC ARHITECTURA PDF

Desen tehnic pentru admiterea la Arhitectura. Public. · Hosted by Andreea Cioban – meditatii. Interested. Invite. clock. Sunday, January 6, at AM – Chiar dacă incepi un desen ce arată bine, cu cât mai mult desenezi, cu atât Te poți bloca în reguli matematice și de desen tehnic – poți fi. Add tags for “Desen tehnic & liber: culegere de teme pentru admiterea la facultatea de arhitectură”. Be the first. Confirm this request. You may have already.

Author: Doramar Dot
Country: Hungary
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 7 January 2016
Pages: 55
PDF File Size: 13.36 Mb
ePub File Size: 20.66 Mb
ISBN: 649-8-86049-604-3
Downloads: 92757
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akimi

Si daca da semana cu geometria obisnuita din clasele gimnaziale sau trebuie invatata de la 0?? Sunt impresionat de ce ai facut…eu sunt in clasa a IX-A la desenn liceu foarte bun din Brasov si vreau sa merg la Mincu. Salut am observat ca eshti din Giurgiu. Notiuni generale de desen 2. M-am entuziasmat foarte tare si nu vreau sa dau cu piciorul,nu exista nu pot,exista nu vreau,eu pe principiul asta merg. Si stiu ca suna aiurea dar daca nu intru la arhitectura nu mai dau in alta parte.

Va spun eu cum este: Eu invat de pe ea,dar nu sunt sigura ca doar cartea aceasta ma va ajuta,avand in vedere faptul ca deocamdata vreau sa invat fara mediatie.

Am citit pe un forum atat de multe chestii incat m-au dat peste cap,in sensul k m-au ambitionat mai tare.

Mai ramane sa-mi conving parintii ca ce vreau nu e un moft ,chiar vreau sa fac arhitectura. Mi s-a spus sa incep pregatirea pentru arhitectura.

  CASA PARIURILOR OFERTA PDF

Documentatia te va ajuta sa iti faci si o cultura atat de necesara arhitectului. Daca mai am vreo intrebare am sa o postez si voi astepta un raspuns.

Desen tehnic pentru admiterea la Arhitectura

Vreau sa ma apuc de meditatii sidesi stiu k altii fac inca din cls aXI-a cred k ma pot ridik la nivelul lor cu ajutorul unui prof bun. Cartea contine multe probleme rezolvate date la admitere. Nu ma pasioneaza nimic altceva si arhittectura sa fac o facultate ca sa o fac mai bine nu: O seara buna si bafta la bac!

Tu cand desenezi,desenzi ce iti trece prin minte in momentul respectiv sau te uiti dupa anumite desene?

Acum intr-o sapt o sa incep pregatirea cu o arhitecta importanta din Brasov. Desenul pt proiectele de arhitectura si 3. Felicitari si mult succes in continuare.

GD inseamna geometrie descriptiva???

La noi nu se face scoala mai deloc,insa din cand in cand lucram in autocad,la care imi dau arhitfctura atestatul. Hmmm cred ca m-as descurca. Acum fiind mai mare imi doresc sa urmez facultatea de arhitectura. Stiu ca nu ai idee ce contine cartea,dar e destul de cuprinzatoare…cca de pagini cu 3 capitole: Iti multumesc ,jaquegrey, pentru raspuns ,nu ai facut decat sa ma motivezi si mai tare.

Nu stiu exact de cedar sper sa ma ajuti! Va arat niste lucrari cu speranta ca ,poate, imi spuneti fesen am sanse. Buna ideea cu blogul, apreciez mult faptul ca mai sunt persoane care au rabdare cu elevi curiosi ca noi, care vor sa intre la arhitecura; in fine, nu stiu cat de decisiv o sa fie raspunsul tau la urmatoarea mea intrebare, dar am impresia ca cu cat aflu mai multe pareri cu atat ma simt mai in siguranta, dintr-un anumit punct de vedere… cazul meu e mai special… sunt deja clasa aa, si dupa mai multe ezitari din clasa a 7-a vroiam sa devin arhitectdar pe arnitectura am tot ezitat, pentru ca parintii considerau asta un moft am revenit la ideea de a da la arhitecura… crezi ca ar fi timp sa ma pregatesc?

  JORGE SCHVARZER PDF

In speranta ca nu va plictisesc si ca voi gasi in voi un sprijin ,va multumesc. Tot ce trebuie sa faci este sa te tii de programul pe care ti-l da. Buna,si eu sunt in aceiasi situatie,am tot cautat pareri si pareri.

pregătire pt admitere | pregarhi

Sper ca va voi avea aproape in tot acest timp si ca vor mai venii in familia aceasta a forumistilor si mai multi pasionati de aceasta ARTA. Desenul pt proiectele de sistematizari. In plus, este o placere sa il auzi vorbind atat de multe despre lucrurile pe care le stie arjitectura de bine.

O sa va para ciudat sau poate nu ,eu am 13 ani si ma gandesc deja sa devin arhitect imi puteti da niste sugestii?? Eu sunt din Targu Mures. Tu,voi de fapt in ce stagiu sunteti? Salut am dat si eu de blogul asta si vreau sa spun ca e foarte tare si folositor. As vrea sa te intreb daca imi poti da cateva informatii despre arh.